Banner


Disclaimer

Huisregels in en om de Kringloopwinkel

Kringloopwinkel  Leiderdorp stelt zich niet aansprakelijk voor schade, gemis en/of diefstal van uw eigendommen in of om de winkel. Bij diefstal wordt aangifte gedaan. Personen die zich niet aan de huisregels houden of zich misdragen op wat voor een wijze dan ook worden verzocht weg te gaan. Dit in samenwerking met Politie of beveiliging.

Ophalen goederen

Op afspraak wordt u thuis bezocht en uw, bij ons bekende goederen, worden zoals elders op deze website beschreven voorwaarden opgehaald. (zie OPHALEN)

Brengen goederen

Uw goederen kunt u op onze vestigingen komen brengen. Verzocht wordt eerst contact op te nemen om drukte of ander oponthoud te voorkomen, het kan wel eens druk zijn. 

Copyright

Niets van deze site mag worden gebruikt of hergebruikt, in welke vorm dan ook, zonder voorafgaande toestemming van Kringloopwinkel  Leiderdorp / MAC ©-webdesign. 

Gebruik van deze site is onderworpen aan onderstaande voorwaarden en beperkingen. Toegang tot en het gebruik van deze site betekent dat de gebruiker instemt met het onderstaande.

- Kringloopwinkel  Leiderdorp aanvaardt op generlei wijze aansprakelijkheid voor de geboden informatie, inhoud van eventuele links en aangeboden producten / diensten.

- Kringloopwinkel Leiderdorp is niet aansprakelijk voor welke schade dan ook die zou kunnen ontstaan als gevolg van enige onjuistheid of onzorgvuldigheid van de informatie op deze website of voor de gevolgen van activiteiten die worden ondernomen op basis van deze website.

Privacy statement

Alle (persoonlijke) gegevens die u via deze website verstrekt-via formulieren of e-mail-worden door Kringloopwinkel Leiderdorp strikt vertrouwlijk behandeld. Deze gegevens zullen nooit aan derden worden verstrekt of zonder meer openbaar worden gemaakt.

Webdesign

Deze website is ontworpen en gebouwd door MAC ©-webdesign. Heeft u opmerkingen over (het functioneren van) deze website, of mogen wij voor u ook een website ontwerpen, laat het dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. weten.

.